Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Solutii pentru un trafic mai lejer in Bucuresti

200801-2117.jpg

Solutii pentru un trafic mai lejer in Bucuresti

Ministrul de Interne Cristian David da vina pentru circulatia greoaie pe asfaltarile care produc ambuteiaje, pe numarul mare de masini si pe sistemul de semaforizare.

Autoritatile vor sa transforme un cosmar intr-un vis frumos. Ministerul de Interne si Primaria Capitalei au organizat vineri, 16 noiembrie o sedinta comuna pentru a gasi solutii la problema traficului din Bucuresti. Astfel, politistii vor dirija traficul in doua schimburi, in 50 dintre cele mai aglomerate intersectii.
Ministrul Cristian David da vina pentru circulatia greoaie pe asfaltarile care produc ambuteiaje, pe numarul mare de masini, circa un milion doua sute de mii si pe sistemul de semaforizare, care lasa mult de dorit in opinia sa.
Cristian David avertizeaza ca urmeaza o luna in care multi romani se intorc de sarbatori acasa, deci traficul prin Capitala va fi si mai dificil.
De partea sa, Primaria Capitalei asigura ca cele mai importante lucrari de asfaltare vor fi incheiate la mijlocul lunii decembrie, dupa cum precizeaza vice-primarul Razvan Murgeanu (audio). (CR - 11/16/2007;14.55h)