Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Un nou jaf la o casă de schimb din Cluj-Napoca

200903-10215.jpg

Un nou jaf la o casă de schimb din Cluj-Napoca

Patronul spune că există o cameră de supraveghere, iar
casa de schimb este conectată la un sistem de alarmă, care însă nu s-a
declanşat pentru că, probabil, autorii spargerii au tăiat firele.

Încă un jaf la o casă de schimb valutar a avut loc miercuri noapte în centrul municipiului Cluj-Napoca. În momentul spargerii, în unitate nu se afla nici un angajat. Casa de schimb valutar se află pe strada 6 Martie.
O femeie a sunat miercuri dimineaţă la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că sistemul de închidere de la casa de schimb valutar este rupt, informează Mediafax. Poliţia a trimis mai multe echipaje la faţa locului.
Patronul spune că există o cameră de supraveghere, iar casa de schimb este conectată la un sistem de alarmă, care însă nu s-a declanşat pentru că, probabil, autorii spargerii au tăiat firele. "Nu ştim cât s-a furat, dar marţi seară în casa de schimb valutar era suma de 160.000 de lei", precizează patronul unităţii.
Vă amintim, două persoane înarmate au intrat luna trecută într-o filială a Băncii Transilvania din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, după care au furat banii din casierie. Era vorba de 246.000 de lei. Autorii jafului nu au fost încă prinşi. (CR - 4 martie 2009;10.05h)