Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


GREEN Valentine's Day şi Dragoverde

Muzeul Deşeurilor şi GREENArts vă invită în luna februarie la ediţii speciale, încărcate de iubire ale atelierelor de creaţie, care se vor desfăşura în Muzeul Deşeurilor, situat în AFI PALACE COTROCENI, etaj 1.

Veţi avea şansa să vă exprimaţi iubirea faţă de cei dragi şi faţă de natură  în acelaşi timp, realizând felicitări şi tablouri originale din flori naturale presate, sub îndrumarea artistei Adela Talpeş.

Veţi petrece momente de relaxare şi bucurie, descoperind resurse de exprimare artistică nebănuite. Petalele de trandafir, florile delicate de nu-mă-uita, parfumul discret de levănţică vor fi ingredientele naturale ce vor purta spre cel drag mesajul vostru de dragoste.

Mai mult, cuplurile vor avea posibilitatea să realizeze împreună tablouri din flori presate, care le vor aminti peste timp de dragostea ce-i uneşte. Toate lucrările vor participa la un CONCURS CU PREMII !

Accesul în muzeu este gratuit  iar costul materialelor folosite în cadrul atelierelor (între 15 şi 40 lei) reprezintă o donaţie pe care o puteţi face pentru a susţine continuarea proiectului educativ GREENArts.

Atelierele speciale se vor desfăşura în zilele de 11-13, 18-19 şi 24 februarie, joi şi vineri de la 12.00 la 21.00, sâmbătă şi duminică de la 10.00 la 21.00, la etajul 1, în zona de artă a  Muzeului Deşeurilor (deasupra magazinului Real).
Mai multe detalii găsiţi pe www.greenarts.roşi la telefon 0745 698 041, unde puteţi face şi rezervări.