Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


RFI România şi Cora te aşteaptă la degustarea de… apă

“Bar a l’eau” sau degustarea de apă este un concept francez iniţiat pentru a identifica, prin intermediul apei, diferenţele între resursele de apă potabilă din diferite zone, ţări, regiuni. 

RFI România şi Cora aduc în ţara noastră conceptul “Bar a l’eau”  într-o zi specială, în care conştientizăm, mai mult decât oricând, valoarea apei potabile pentru securitatea alimentară, World Water Day, Ziua Mondială a Apei. 

Desfăşurată la nivel mondial pe 22 martie, Ziua Mondială a Apei va fi sărbătorită în România prin intermediul RFI România şi Cora. 

Vă aşteptăm la proiectele speciale desfăşurate în supermarketurile partenere din şase oraşe din România. Astfel, în Capitală, la magazinele Cora Lujerului, Sun Plaza şi Pantelimon, vă aşteaptă ineditul concept “Bar a l’eau”. 

Din oră în oră, începând cu orele 12:00 şi până la 20:00, Dj-ii RFI România vor anunţa concursurile care vor aduce fericiţilor câştigători premii constând în carafe, seturi de pahare şi multe alte surprize legate de tema de anul acesta a Zilei Mondiale a Apei: Apa şi securitatea alimentară. 

La Constanţa suntem prezenţi la Cora City Park. În Baia Mare, Ziua Mondială a Apei va fi sărbătorită de RFI România în hipermarketul  Cora. Partener media: Radio Transilvania. Arădenii sunt aşteptaţi pe 22 martie la concursul de degustare a apei, “Bar a l’eau”, la magazinul Cora din centrul comercial Galleria. Tot în supermarketul Cora din Drobeta Turnu Severin, Ziua Mondială a Apei va fi adusă de RFI România cu ajutorul partenerului media Radio Galaxy. Şi clujenii sunt aşteptaţi la hipermarketul Cora în data de 22 martie, pentru degustare de apă, sărbătoare şi distracţie. 

Nu uitaţi: 22 Martie, între orele 12:00 şi 20:00, „Bar a l’eau” vine la tine prin RFI România şi Cora.

Motto World Water Day, Ziua Mondială a Apei 2012: „Lumea este însetată pentru că nouă ne este foame!”