Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Sute de oameni au sărbătorit Ziua Mondială a Apei cu RFI România

ziua-mondiala-apei-2012-p1020626.jpg

Sute de oameni au sărbătorit Ziua Mondială a Apei cu RFI România

Evenimentele pe care RFI România le-a organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Apei au avut un success răsunător. Sute de oameni s-au alăturat iniţiativei RFI România şi Cora şi au arătat că le pasă de resursele natural şi că vor să se implice în conservarea şi protejarea lor. 

Românii au arătat, pe 22 martie, că se pot implica în astfel de acţiuni de responsabilitate civică şi sunt receptivi la iniţiative ce atrag atenţia asupra unei probleme de mediu, alăturându-se astfel multor altor state din întreaga lume care organizează evenimente similare. Pentru implicarea şi receptivitatea celor care au participat la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, RFI România şi Cora vă mulţumesc!

Bucureştenii au venit la standurile RFI România din hipermarketurile Cora Pantelimon, Sun Plaza şi Lujerului pentru a participa la concursurile de degustare de apă şi plantare mirodenii în coajă de ou. 

Cu mic, cu mare, copii şi adulţi, doamne interesate să îşi planteze mirodenii în bucătăriile proprii, domni provocaţi de pariul nostru cu apa de la robinet, cu toţii au fost interesaţi să afle conceptul de bază al acţiunilor RFI România şi Cora organizate de Ziua Mondială a Apei şi anume economisirea resurselor de apă. 

Constănţenii au răspuns prezent în număr foarte mare iniţiative RFI România şi Cora, iar degustătorii de apă au avut ocazia să participle la un concurs organizat în premieră în ţara noastră. La Drobeta Turnu Severin, concursul de degustare de apă a strâns foarte mulţi adepţi, curioşi să vadă dacă pot identifica uşor apa de la robinet din cele cinci tipuri de apă disponibile. 

Noutatea acestui concurs, dar şi felul în care o iniţiativa de responsabilizare socială se poate transorma într-o joacă serioasă au fost atuurile care au asigurat succesul evenimentului RFI România şi Cora la Cluj, Arad şi Baia Mare. 

Ziua Mondială a Apei a însemnat pentru RFI România încă o iniţiativă reuşită de responsabilizare socială. În curând, pe www.rfi.ro, veţi putea consulta galeriile foto şi audio ale evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Mondiale a Apei din Capitală şi ţară. 

Evenimentele organizate de către RFI România cu ocazia Zilei Mondiale a Apei au fost sponsorizate de către hipermerketul Cora. Partenerii evenimentului: Apa Nova, radio Galaxy şi radio Sky