Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


50 de ani de Rolling Stones

rollingstones.jpg

Rolling Stones

Trupa britanică The Rolling Stones a anunţat  cum va marca împlinirea a 50 de ani de la înfiinţare.

Rolling Stones va susţine patru concerte la sfârşitul acestui an, pentru a marca împlinirea a cinci decenii de existenţă. Grupul britanic va susţine două show-uri la O2 Arena din Londra, pe 25 noiembrie şi pe 29 noiembrie, şi alte două concerte la Prudential Center din Newark, pe 13 decembrie, respectiv 15 decembrie. Chitaristul Keith Richards, basistul Ronnie Wood, solistul Mick Jagger şi toboşarul Charlie Watts vor susţine aceste show-uri pe o scenă ce va avea forma logoului emblematic al trupei, iar organizatorii au spus că acele concerte vor reprezenta o experienţă high-tech deosebită.

În seria de evenimente care marchează cea de-a 50-a aniversare a trupei The Rolling Stones se înscrie lansarea unui album greatest hits, intitulat "GRRR!", ce va ajunge pe piaţă pe 12 noiembrie, dar şi lansarea unui nou film documentar despre grupul britanic, ce va avea premiera în cadrul Festivalului de Film de la Londra. Cele patru show-uri reprezintă primele concerte pe care The Rolling Stones le va susţine după încheierea turneului mondial "A Bigger Bang" din 2007.

The Rolling Stones s-a format la Londra în 1962 şi este una dintre cele mai renumite trupe rock din lume. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.