Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Adele va susţine un recital la gala premiilor Grammy 2012

Cântăreaţa britanică Adele va reveni pe scenă cu un recital pe care îl va susţine la gala de decernare a premiilor Grammy, ce va avea loc la Los Angeles, pe 12 februarie.

Cântăreaţa şi-a odihnit vocea în ultimele luni, după operaţia pe care a suferit-o la nivelul coardelor vocale în toamna anului trecut.

Într-o declaraţie de presă, Adele s-a declarat foarte mândră de faptul că a fost invitată să cânte la "cea mai importantă noapte din muzica internaţională", pe 12 februarie, după o pauză de trei luni în care şi-a odihnit vocea. "E minunat şi, desigur, extrem de stresant, dar ce manieră de a-mi face revenirea pe scenă!", a adăugat artista britanică.

Adele, deja câştigătoare a două premii Grammy, al cărei album "21" s-a bucurat de un succes uriaş în 2011, a fost nevoită să îşi anuleze turneul nord-american în toamna anului trecut. Ea a fost operată în Statele Unite, în noiembrie, într-un spital din Massachusetts, de acelaşi medic care l-a operat pe solistul Aerosmith, Steven Tyler. Artista britanică a suportat o microintervenţie chirurgicală la nivelul coardelor vocale pentru a opri hemoragiile repetate, care, dacă ar fi continuat să se producă, ar fi dat naştere unui polip benign. Această afecţiune apare de obicei ca urmare a faptului că vasele de sânge de la nivelul coardelor vocale sunt instabile şi pot să plesnească.

Adela va cânta la cea de-a 54-a ediţie a galei Grammy Awards alături de alţi artişti de renume, precum Coldplay, Bruno Mars, Paul McCartney, sau Taylor Swift. De altfel, ea urmează să susţină un recital şi la ediţia din acest an a galei BRIT Awards, unde vor fi decernate cele mai importante distincţii din industria muzicală britanică. Evenimentul va avea loc la Londra pe 21 februarie.