Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Amy Winehouse a murit din cauza alcoolului

amy-winehouse.jpg

Amy Winehouse

Cântăreaţa Amy Winehouse nu a fost ucisă de droguri, ci de cantitatea prea mare de alcool pe care a consumat-o înainte să moară.

Ancheta poliţiei britanice a confirmat ipoteza producerii în cazul artistei a unui "stop and go", un termen care descrie un consum abuziv de alcool după o perioadă de abstinenţă.  Investigaţiile au arătat că Amy Winehouse avea o concentraţie de 416 mg de alcool la 100 ml de sânge. Ultimele informaţii au arătat că până pe 22 iulie, data decesului, Amy Winehouse nu a consumat nicio băutură alcoolică în luna respectivă. Examinările făcute imediat după decesul cântăreţei nu au specificat o cauză exactă a morţii, dar permanentele lupte ale acesteia cu dependenţa de droguri şi de alcool, despre care toată lumea ştia, au dus la crearea supoziţiei că stupefiantele au ucis-o.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Printre hit-urile Amy Winehouse pe care le auziți la RFI România se numără și acesta: Rehab.