Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Concert Vienna Classic Christmas în Bucureşti

Strauss Festival Orchestra din Viena va susţine un concert, sub bagheta dirijorului Peter Guth, pe 19 decembrie, la Sala Palatului din Capitală.

Strauss Festival Orchestra vine în această iarnă pentru al treilea an consecutiv în România, de fiecare dată spectacolele fiind sold out. Anul trecut, cererea foarte mare de bilete la concertul de Crăciun a dus la organizarea a încă unui spectacol în afara celor programate. În consecinţă, în acest an, spaţiul ales pentru susţinerea spectacolului "Vienna Classic Christmas" este Sala Palatului, care are o capacitate de 4.000 de locuri.

Orchestra dirijată de Peter Guth este însoţită de celebra soprană Monika Mosser şi de corpul de balet al Strauss Festival Orchestra. Programul muzical este divers, cuprinzând valsuri, marşuri şi polci şi, desigur, o colecţie specială dedicată Crăciunului.

Biletele costă 200 de lei (VIP), 150 de lei (categoria I), 100 de lei (categoria II) şi 50 de lei (categoria III).

Recunoscuţi pe plan internaţional pentru virtuozitatea şi măiestria lor, câştigând deopotrivă admiraţia publicului şi a criticilor, membrii Strauss Festival Orchestra sunt consideraţi ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice.