Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Eddie Van Halen, operat de urgenţă din cauza unor probleme digestive

Trupa Van Halen şi-a amânat turneul pe care trebuia să îl susţină în Japonia, după ce chitaristul Eddie Van Halen a fost operat de urgenţă din cauza unor probleme digestive.

Chitaristul Eddie Van Halen a fost internat de urgenţă după ce a acuzat probleme digestive. El a fost diagnosticat cu diverticulită, o afecţiune uneori dureroasă care se dezvoltă atunci când diverticulul, care se formează în peretele colonului, se inflamează sau se infectează.

Este de aşteptat ca perioada de recuperare a lui Eddie Van Halen, după intervenţia chirurgicală, să se întindă pe o perioadă de patru până la şase luni, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al trupei Van Halen. Din cauza problemelor de sănătate ale chitaristului, trupa Van Halen a fost nevoită să îşi amâne turneul pe care trebuia să îl susţină în Japonia, în luna noiembrie, pentru anul viitor.

Van Halen este o formaţie rock americană înfiinţată în anii '70, care, de-a lungul anilor, a lansat 11 albume de studio, vândute în peste 75 de milioane de exemplare, fiecare dintre aceste materiale discografice intrând direct în Top 20 al clasamentului muzical Billboard 200.