Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Laura Pausini lansează un nou album

pausini.jpg

Coperta albumului "Inedito"

Pe data de 11 noiembrie Laura Pausini a lansat cel mai recent album, denumit “Inedito”. Turneul de promovare al albumului va debuta pe 22 decembrie.

Albumul conține 14 piese, fiind cel de-al 11-lea lansat de Laura Pausini. Cântăreața italiană are în palmares 45 de milioane de discuri vândute la nivel mondial, dar și 4 premii Grammy.    

“Inedito” este un album personal, care vorbește despre perioada în care Laura s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a medita, pentru a se dedica persoanelor și lucrurilor pe care le iubește. Marea majoritate a pieselor de pe album au luat naștere din cele mai intime trăiri ale artistei : o piesă este dedicată unui prieten care a încetat din viață prematur iar alta este dedicată mamei sale. 

Printre cele mai importante colaborări de pe album se numără cele cu Gianna Nannini și Ovano Fossati, doi dintre cei mai importanți artiști din Italia. 

Turneul de promovare al albumului “Inedito” va debuta pe 22 decembrie la MediolanumForum din Assago, în apropiere de Milano și se va întinde pe o perioadă de un an, cuprinzând mai mult de 100 de concerte. 

Turneul va fi unul mondial, Laura Pausini având programate concerte din Mexic până în Marea Britanie, Costa Rica sau Franța.

În playlist-ul RFI România o puteți asculta pe Laura Pausini alături de James Blunt cu “Primavera In Anticipo”.