Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Madonna a făcut striptease şi a dedicat gestul său unei fetiţe care a fost împuşcată de talibani

madonna.jpg

Madonna

Madonna a făcut striptease în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Los Angeles, cântăreaţa dedicând acest moment unei fetiţe pakistaneze care a fost împuşcată în cap de talibani.

Cântăreaţa a făcut acest gest miercuri în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Los Angeles. Madonna le-a spus fanilor săi că a făcut-o să plângă ştirea potrivit căreia o feţiţă pakistaneză, Malala Yousafzai, a fost împuşcată în cap de talibani. "Fetiţa de 14 ani care a fost împuşcată scria pe un blog despre cât de importantă este educaţia pentru ea. Talibanii au oprit autobuzul în care ea se afla şi au împuşcat-o. Înţelegeţi cât de bolnav şi absurd e gestul ăsta?", a spus Madonna.

Cântăreaţa a considerat că mesajul său nu este îndeajuns de puternic, aşa că a ales să se dezbrace pe scenă. Când s-a întors cu spatele, publicul a putut vedea numele "Malala" scris pe corpul artistei. "Acest cântec este pentru Malala", a spus Madonna şi a început să cânte "Human Nature".

Comportamentul artistei a stârnit însă reacţii negative pe internet, mai ales din partea unor cetăţeni pakistanezi, care au spus că gestul ei a fost făcut pentru a atrage atenţia asupra propriei persoane.

Malala a fost împuscată de două ori şi este în prezent în spital, starea sa fiind critică.