Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Madonna, fluierată după ce a îndemnat publicul să voteze pentru Obama

madonna.jpg

Madonna în concertul de la New Orleans

Madonna a fost fluierată de o parte dintre spectatorii prezenţi la concertul pe care l-a susţinut, sâmbătă seară, la New Orleans, după ce artista americană a îndemnat publicul să voteze pentru Barack Obama la alegerile prezidenţiale din SUA, din 6 noiembrie.

Într-o pauză dintre două piese, Madonna s-a adresat publicului: "Cine are drept de vot? Nu-mi pasă cu cine votaţi, atât timp cât votaţi pentru Obama". Acest anunţ a fost întâmpinat cu fluierături din partea publicului iar unii dintre spectatori au plecat de la concertul care face parte din turneul mondial al artistei.

Cel mai recent turneu mondial al Madonnei nu a fost de la început lipsit de controverse. În Franţa, de exemplu, aceasta a declanşat o polemică cu Frontul Naţional, după ce, în videoclipul original al piesei "Nobody knows me", a afişat o svastică suprapusă chipului lui Marine Le Pen, liderul partidului de extremă dreaptă.

Pentru acest al nouălea turneu mondial, Madonna va susţine peste 80 de spectacole în 30 de ţări. Turneul "MDNA Tour" a debutat în Orientul Apropiat şi a continuat cu show-uri în Europa, iar apoi se va muta pe continentul american. Turneul se va încheia la începutul anului 2013 în Australia, unde vedeta americană nu a mai concertat de peste 20 de ani.