Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Madonna lansează "MDNA"

mdna-album-cover-tease.jpg

Coperta noului album Madonna

Noul album de studio al cântăreţei Madonna, intitulat "MDNA", o abreviere a numelui ei de scenă, va fi lansat oficial pe 26 martie.

Acesta va fi cel de-al 12-lea material discografic pentru Madonna, şi primul de când artista a semnat un contract de 40 de milioane de dolari, pentru trei albume, cu casa Interscope Records. Potrivit presei internaţionale, noul album va conţine numeroase piese cu influenţe dance.

Secvenţe din videoclipul piesei "Give Me All Your Luvin'", primul single de pe noul album, vor fi difuzate în premieră, pe 2 februarie , în emisiunea "American Idol". Pe 3 februarie, piesa şi videoclipul integral vor fi lansate oficial. Pe 5 februarie, artista americană va susţine un recital în pauza galei Super Bowl, finala campionatului de fotbal american.

Noul album "MDNA" este produs de Martin Solveig şi William Orbit, cu care Madonna a colaborat în 1998 la albumul "Ray of Light". Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Hiturile Madonnei se pot auzi zilnic în playlist-ul RFI România.