Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Metallica ajută FBI în operaţiunile de capturare a unui criminal

metallica.jpg

Metallica

Metallica a lansat un mesaj video în cadrul unei campanii iniţiate de poliţia americană cu scopul de a captura un bărbat dat în urmărire pentru asasinarea unei studente de la institutul Virginia Tech, care a dispărut după unul dintre concertele trupei americane.

Portrete-robot ale suspectului vor fi postate în staţiile de autobuz de pe întreaga coastă de est din Statele Unite, iar un mesaj video în care James Hetfield, solistul trupei Metallica, îi îndeamnă pe oameni să contacteze poliţia pentru a-i oferi orice indiciu despre acest caz a fost postat pe internet.

Studenta Morgan Harrington, în vârstă de 20 de ani, care dorea să devină profesor, a dispărut după concertul susţinut de trupa Metallica, în octombrie 2009, în oraşul Charlottesville. Rămăşiţe din scheletul ei au fost descoperite trei luni mai târziu, abandonate pe un câmp aflat la circa 16 kilometri de locul unde a avut loc concertul. Asociaţia The Jefferson Area Crime Stoppers oferă 100.000 de dolari pentru orice informaţie care va conduce la o arestare în acest caz. La rândul ei, trupa Metallica oferă o recompensă de 50.000 de dolari.