Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Michael Buble a lansat albumul Christmas

michael-buble-christmas.jpg

Michael Buble - Christmas

Discul se găsește din 24 octombrie în toate magazinele de specialitate și este un cadou al artistului pentru fanii săi din întreaga lume. 

Albumul Christmas a fost înregistrat în binecunoscutele studiouri Capitol din Hollywood, dar și în studiourile The Warehouse din Vancouver. Pe disc îi veți regăsi și pe Shania Twain, Thalia și colaboratorii săi de lungă durată, Naturally 7 și Puppini Sisters. Printre piesele de pe album se regăsesc clasicele Silent Night, White Christmas, Have Yourself A Merry Little Christmas, It's Beginning To Look A Lot Like Christmas dar și piesa lui Michael Buble, Cold December Night.

Ultimul turneu al cântărețului originar din Vancouver, Crazy Love, s-a desfășurat cu casa închisă în peste 80 de orașe, iar la concerte au participat mai mult de un milion de fani. Albumul Crazy Love a câștigat două premii Grammy în 2011 pentru Best Traditional Pop Love și Best Male Pop Vocal Performance - pentru single-ul Haven't Met You Yet, pe care îl puteți asculta și în playlist-ul RFI România. Pe lângă cele două Grammy-uri, Buble se mândrește cu 10 premii Juno, inclusiv Album Of The Year, câștigat de albumul It's Time. În mai puțin de zece ani, Michael Buble a vândut mai bine de 30 de milioane de CD-uri la nivel internațional.