Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Michael Jackson vroia să aibă un concert în Cartea Recordurilor

michael-jackson.jpg

Michael Jackson

Michael Jackson dorea ca ultimul său concert pe care urma să îl susţină la Londra  să fie înscris în Cartea Recordurilor Guinness.

Această informaţie a fost dezvăluită, marţi, de Randy Phillips, patronul AEG Live, organizatorul celor 50 de concerte pe care "regele muzicii pop" urma să le susţină la Londra începând din iulie 2009.  Randy Phillips a reamintit faptul că numărul acestor show-uri a fost mai întâi de 31, însă, datorită vânzărilor fabuloase de bilete în sistem pre-sales, acest număr a ajuns apoi la 50. "Nu am văzut niciodată aşa ceva, în toată cariera mea. AEG Live şi-a exprimat dorinţa ca numărul acestor show-uri să ajungă la 50", a declarat Phillips.

Michael Jackson a acceptat cu două condiţii. Prima dintre ele a fost ca reprezentanţii Guinness Book of Records să vină la cel de-al 50-lea spectacol, deoarece atât de multe concerte, toate sold-out, într-o sală atât de mare, ar reprezenta o reuşită pe care nimeni nu putea să o egaleze. A doua condiţie a fost ca starul să dispună pe durata seriei de concerte de un domeniu, în afara Londrei, cu izvoare şi cai, pentru binele copiilor lor şi pentru a nu trăi închis într-o cameră de hotel.

Mai jos ne aducem aminte de un mare hit Michael Jackson, pe care îl puteţi asculta şi în playlist-ul RFI România: Billie Jean.