Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Robbie Williams lansează un album solo anul viitor

robbie-williams.jpg

Robbie Williams

Robbie Williams va lansa un nou album solo în 2012 si va pune capăt colaborării cu foştii lui colegi din grupul Take That.

Noul disc al artistului britanic va fi lansat de casa de discuri Universal Music şi marchează încheierea colaborării cântăreţului cu casa de discuri EMI. Robbie Williams semnase un contract record în valoare de 80 de milioane de lire sterline cu casa EMI în anul 2002, după ce lansase piesele de succes "Angels" şi "Rock DJ".

Acesta va fi primul album de studio al cântăreţului Robbie Williams după "Reality Killed The Radio Star", lansat în 2009. În 2010, după ce s-a împăcat cu Gary Barlow, compozitorul şi interpretul principal al grupului Take That, Robbie Williams a revenit alături de foştii lui colegi de trupă, cu care a lansat un album de studio - "Progress" - şi a susţinut un turneu ce a inclus 29 de concerte pe stadioane din Marea Britanie şi Irlanda.

La RFI România îl puteți asculta pe Robbie Williams cu hiturile care l-au făcut celebru atât solo, cât și alături de colegii de la Take That. Mai jos ne aducem aminte de un succes de pe albumul său de debut, "Life Thru a Lens", din 1997: Angels.