Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Rod Stewart îşi lansează autobiografia în octombrie 2012

Rod Stewart a anunţat că a început să îşi scrie autobiografia, pe care o va lansa în octombrie 2012 şi a promis că "nu va omite nimic" în acest volum de memorii.

"Este un lucru amuzant să scriu povestea vieţii mele şi intenţionez să nu omit nimic. Am avut o viaţă interesantă, am cunoscut câteva persoane extraordinare şi am avut parte de câteva experienţe extraordinare", a spus artistul britanic. Volumul de memorii va prezenta, totodată, lupta artistului cu cancerul de tiroidă şi realizările sale artistice şi va relata diverse aspecte din perioada în care Rod Stewart a colaborat cu The Jeff Beck Group şi cu trupa The Faces.

Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.