Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Roger Waters aduce The Wall la București

Super-productia The Wall ajunge în sfârșit la București, pe 28 august 2013. Faimosul album al grupului Pink Floyd a fost transpus într-un spectacol impresionant de către Roger Waters, care a început turneul The Wall în 2010.

Unul din cele mai ambițioase show-uri puse vreodată în scenă, The Wall va putea fi văzut și în România. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției din București, pe 28 august și este organizat de compania Emagic.

Turneul început acum doi ani a reprezentat prima interpretare integrală, din ultimii douazeci de ani, a pieselor albumului The Wall de catre unul dintre membrii Pink Floyd. Roger Waters spunea despre noul set de concerte europene:

Sunt extrem de încântat de faptul că producția The Wall se reîntoarce in Europa. O sa fie distractiv pentru toți cei prezenți. Am reproiectat întregul concept The Wall special pentru locațiile în aer liber. Va fi impresionant pentru că implică mult mai multă mișcare, acțiune, dramă și suspans comparativ cu show-urile ce au loc în săli acoperite. Zidul este mult mai mare, întreaga construcție de altfel este mult mai ampla, astfel încat să ofere tuturor spectatorilor o experiență mult mai intensă. E drept, o astfel de producție nu ar fi fost posibilă acum 40 de ani, însă lucrurile s-au schimbat, tehnologia a avansat, iar acum putem face lucruri inimaginabile. Un astfel de spectacol trebuie vazut!

Biletele pentru concertul Roger Waters - The Wall se vor pune în vanzare online, pe www.MyTicket.ro, din 16 noiembrie, ulterior fiind disponibile și în magazinele de specialitate.

Mai jos imagini de culise de la repetițiile pentru concertul la care au participat Nick Mason și David Gilmoure (O2 Arena, 2011)