Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Tony Bennett spune că Amy Winehouse era la fel de bună ca Ella Fitzgerald şi Billie Holiday

amy-winehouse-tony-bennett-1.jpg

Tony Bennet si Amy Winehouse

Cântăreţul american Tonny Bennett, care a înregistrat un duet cu Amy Winehouse în primăvara acestui an, a declarat că artista britanică era la fel de talentată ca alte două nume de legendă din istoria jazz-ului: Ella Fitzgerald şi Billie Holiday.

Tony Bennett consideră că Amy Winehouse era "un talent rar", iar un astfel de talent nu a mai fost întâlnit în muzica de jazz de la celebrele Ella Fitzgerald şi Billie Holiday. "A fost foarte interesant să colaborez cu Amy Winehouse. Ştiam că nu se simţea prea bine, dar cu toate acestea ea a dat absolut tot în studioul de înregistrări. A fost o foarte bună cântăreaţă de jazz, un talent foarte rar, era la fel de bună ca Ella Fitzgerald şi Billie Holiday. Pur şi simplu avea acest dar. A fost minunată în acea zi (în care a fost realizată înregistrarea piesei "Body and Soul"), i-a plăcut fiecare moment", a declarat Tony Bennett pentru emisiunea "Breakfast" difuzată de postul BBC.

Tony Bennett este considerat o legendă a muzicii jazz, printre ale cărui cântece de succes se numără "I Left My Heart in San Francisco" şi "Rags to Riches". Bennett a fost recompensat de-a lungul timpului cu 14 premii Grammy. Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri.