Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Travka lansează noul album Okean săptămâna aceasta

Formația Travka lansează albumul Okean săptamâna aceasta, printr-un concert ce va avea loc joi 8 noiembrie la Silver Church, în București.

Okean este al treilea disc din cariera formației Travka, trupă înființată la Focșani în 2002. Este un album independent, la fel ca și precedentul material din 2007 - Vreau să simt Praga.

Materialul este lansat în ediție extrem de limitată - doar 5 exemplare, pe care formația dorește să le vadă circulând între fani.

Cele cinci albume vor fi înmânate separat în cinci orase strategic alese ale României – Bucureşti (într-un concert pe care nu trebuie să-l rataţi la The Silver Church Club), Cluj Napoca, Iaşi, Timişoara şi Braşov. Astfel, Travka îşi provoacă publicul să interacţioneze, să se cunoască şi să transmită albumul din mână în mână. Mecanismul e simplu – caută, copiază conţinutul de pe CD, dă mai departe.

Acesta este mesajul formației de pe pagina de Facebook care anunță lansarea de joi din București, programat să înceapă la ora 22.

În această toamnă Travka a schimbat basistul - Mizdan, care cântase în formație de la începuturile sale, a fost înlocuit de Sorin Erhan (Kumm, Urma).

Iată mai jos unul din cântecele de pe noul album Okean - Iubire: