Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Van Halen, turneu și album nou

Van Halen, una dintre cele mai importante și influente trupe ale tuturor timpurilor, anunță un turneu nord-american și un nou album. 

Anunțul a fost făcut în cadrul unui show excepțional susținut la Cafe Wha? din New York. Cunoscută în întreaga lume pentru una dintre cele mai bune prestații live din istoria muzicii, Van Halen își va începe turneul pe 18 februarie, avându-i în deschidere pe  Kool & The Gang.

Turneul este prilejuit de lansarea, pe 7 februarie, a noului material, A Different Kind Of Truth, primul album de studio cu David Lee Roth, de la premiatul cu multiple discuri de platină, 1984. Primul single de pe noul album – “Tattoo” și videoclipul corespunzător au fost lansate pe 10 ianuarie.

Înființată în 1974, trupa Van Halen, recent numită de Los Angeles Times “o forță a naturii”, “una dintre cele mai mari trupe rock ale tuturor timpurilor”,  a schimbat definitiv peisajul muzical rock and roll, cu abilitățile compozitionale deosebite și inconfudabila sa prezența scenică.

Distinsă cu două discuri de diamant pentru albumele Van Halen și 1984, trupa  a creat un repertoriu de hituri ce vor rămâne cele printre cele mai puternice și influente piese scrise vreodată, pe care fanii le vor admira multe decenii de acum înainte.