Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Berceanu : Nu fac parte din nici o tripletă în PDL

berceanu-videanu-blaga.jpg

Radu Berceanu (dreapta), Adriean Videanu (centru) şi Vasile Blaga (stânga)

Radu Berceanu susţine la RFI că nu face parte din nici o "tripletă" în PDL. Inclus de presă în aşa-numita tripletă BVB (Blaga - Videanu - Berceanu), senatorul democrat-liberal nu se simte ca aparţinând echipei respective.

Senatorul PDL, Radu Berceanu se declară împotriva tripletelor. El susţine că nu a considerat niciodată că face parte din tripleta BVB. "Eu sunt împotriva tripletelor, că şi eu sunt băgat într-o tripletă, din care n-am considerat niciodată că fac parte, BVB, Blaga - Videanu - Berceanu. Noi ne cunoaştem, suntem prieteni, suntem colegi, dar n-avem nici o tripletă, adică nu facem niciodată ceva coordonat între noi trei, ca dovadă că ei sunt în conducerea centrală a partidului, eu nu sunt de şase ani", explică parlamentarul.

PDL

Radu Berceanu, senator democrat-liberal

AscultăDownload

"Eu nu sunt nimic (în conducerea PDL - n.r.), eu sunt exact ca Preda, exact ca Macovei şi mult mai puţin decât Voinescu, care acum a fost declarat purtător de cuvânt", precizează Berceanu.

El mai declară că l-ar susţine pe Vasile Blaga pentru şefia Partidului Democrat Liberal. Convenţia Naţională a PDL va avea loc în luna mai.