Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Berceanu: Videanu ar fi un primar foarte bun. PDL trebuie să decidă mai repede

Adriean Videanu ar fi o soluţie bună pentru PDL la Primăria Capitalei, dar partidul trebuie să decidă repede, ca să nu se repete scenariul de la ultimele alegeri, când a venit cu o decizie "en catastrophe". Iată ce apreciază la RFI senatorul democrat-liberal, Radu Berceanu.

Parlamentarul PDL, Radu Berceanu, ar opta pentru varianta Adriean Videanu candidat la Primăria Capitalei. "Eu sunt convins de atunci, de când a fost primar, că Adriean Videanu, dacă stau să mă gândesc aşa în urmă, a fost unul dintre cei mai buni primari şi cu realizări. Sigur că el nu s-a ocupat foarte mult de imaginea sa, crezând că dacă face nişte lucruri, o să le vadă toată lumea şi nu-i neapărat nevoie să-şi facă foarte multă imagine. Aşa că ar fi un primar foarte bun. Aşa cum eu sunt convins că Vasile Blaga ar fi fost un primar foarte bun. Bucureştenii au ales ca şi cum l-ar fi ales pe Vasile Blaga chirurg-şef la spital, tot aşa au ales şi la Primărie", spune Radu Berceanu.

Alegeri Primăria Capitalei

Radu Berceanu, senator PDL

AscultăDownload

În opinia senatorului PDL, formaţiunea aflată la guvernare trebuie să se decidă "ceva mai repede" în privinţa candidatului la Primăria Capitalei: "Partidul Democrat Liberal are un număr de variante, nu asta e problema. Cred că problema e să se decidă ceva mai repede, pentru că dacă iarăşi o să fie cum a fost acum patru ani, cu o foarte lungă perioadă de indecizie şi la sfârşit cu o decizie cum se zice în franţuzeşte "en catastrophe", nu cred că e cea mai bună soluţie. Aşa că indiferent care e candidatul, inclusiv Adriean Videanu, trebuie decis repede!".

Numele lui Adriean Videanu a fost vehiculat în presa ultimelor zile, drept posibil candidat al PDL la Primăria Capitalei. De altfel, chiar preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a avansat numele fostului primar, acum câteva zile.

Theodor Paleologu, Silviu Prigoană şi Costică Canacheu s-au înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului.

Numele candidatului PDL la Primăria Capitalei ar putea fi aflat la începutul anului 2012.