Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cezar Preda: Crin Antonescu suferă de sindromul fetei din pădurea adormită!

cezar-preda-crin-antonescu-sufera-sindromul-fetei-padurea-adormita.jpg

Preşedintele PNL şi al Senatului, Crin Antonescu

Noi înţepături în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, spune la RFI că liderul PNL, Crin Antonescu, "suferă de sindromul fetei din pădurea adormită". Preda consideră că Vasile Blaga ar trebui să-l ia "om la om" pe şeful Senatului.

În opinia lui Cezar Preda, "domnul Blaga face bine. El ar trebui să-l ia om la om pe Antonescu. Numai că pe Antonescu nu prea poţi să-l iei. Cred că suferă de sindromul acela... chiar ieri am văzut la televizor boala, nu ştiam cum se numeşte, se numeşte sindromul fetei din pădurea adormită. Ştiţi, era o fată din Anglia, care are chestia asta, doarme 18 ore pe zi şi câteodată când adoarme doarme câte o lună. Cred că domnul Blaga nu prea are pe cine să ia om la om! Dar una peste alta, cred că ne vom atinge scorul electoral pe care ni l-am propus".

Campanie electorală

Cezar Preda, prim-vicepreşedinte PDL

AscultăDownload

Vasile Blaga spunea recent pentru România Liberă că ARD este sub scorul PDL. Cezar Preda afirmă că "e corectă afirmaţia. Era o fotografie a sondajului nostru de la începutul lunii noiembrie, dacă înţeleg bine, pe data de zece noiembrie era, când gradul de cunoaştere al Alianţei România Dreaptă era de 65%. Eu cred că din zece noiembrie până pe data de astăzi, aproape de sfârşitul lunii, gradul de cunoaştere a ajuns la peste 85%-90%, ceea ce înseamnă că ele se vor unifica, percepţia faţă de PDL şi de ARD".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni, răspunzând unei întrebări referitoare la o declaraţie a liderului PNL privind o eventuală suspendare, că înţelege că "domnul Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, după care a căzut pe spate şi a adormit".

Pe de altă parte, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă la Suceava că USL va trebui să obţină la alegerile parlamentare toate voturile pe care le poate obţine, întrucât are nevoie de o victorie mare, ca să vadă Europa ce vor românii, potrivit MEDIAFAX.