Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Corlăţean: O remaniere totală a Guvernului Boc se impune!

corlatean-o-remaniere-totala-guvernului-boc-se-impune.jpg

Titus Corlăţean califică viitoarea remaniere a Guvernului Boc drept o "spoială".

Opoziţia nu crede în eficienţa remanierii Guvernului condus de Emil Boc. Vicepreşedintele PSD, Titus Corlăţean, spune la RFI că s-ar impune "remanierea totală" a Executivului. Senatorul social-democrat se arată convins că viitoarea remaniere va fi o "spoială".

Titus Corlăţean crede că "o remaniere totală a Guvernului Boc, în sensul plecării acestui Guvern, da, s-ar impune!".

"Pe de altă parte, de ce au loc întâlniri de partid în vile aparţinând RAPPS, de ce pe bani publici au loc întâlniri de partid şi partidul respectiv nu are bunul simţ să plătească aceste instituţii, clădiri, nu ştiu", continuă vicepreşedintele PSD.

Remaniere Guvern Boc

Titus Corlăţean, vicepreşedinte PSD

AscultăDownload

Titus Corlăţean susţine că deciziile nu au fost luate niciodată de către Guvern sau PDL, ci de către preşedintele Traian Băsescu: "Să nu ne facem iluzii, acest partid nu a contat niciodată în decizii importante care privesc guvernarea României şi evoluţia statului român. Întotdeauna decizia s-a luat faţă de acest partid de către un singur om, n-a fost nici o consultare niciodată între preşedinte şi prim-ministru, au fost doar directive trasate de preşedinte primului-ministru şi partidului său, partid care până acum a executat fidel aceste directive".

Corlăţean se aşteapă ca remanierea Guvernului să fie o "spoială". "Că va fi o spoială, o chestiune care va încerca să dea un plus de imagine actualei Puteri, prin schimbarea unor miniştri, este foarte probabil că aşa se va întâmpla. Problemele de fond însă rămân, un act de guvernare fundamental deficitar rămâne, aceste lucruri nu se vor schimba prin rotaţia de cadre", conchide senatorul PSD.