Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Elena Udrea: USL nu va îndrăzni să-l suspende pe Băsescu a treia oară

elena-udrea-usl-nu-va-indrazni-sa-l-suspende-basescu-treia-oara.jpg

Preşedintele Traian Băsescu (Foto: www.presidency.ro)

O a treia suspendare a aceluiaşi preşedinte, fără nici un motiv, doar pentru că aşa vrea USL ne-ar plasa în afara lumii civilizate. O spune la RFI deputatul PDL, Elena Udrea. Ea nu exclude o nouă încercare de acest gen, dar crede că va fi foarte greu să se întâmple.

Elena Udrea declară că "după experienţa pe care au avut-o astă vară la nivel internaţional în primul rând, nu vor mai îndrăzni aşa de uşor să dea drumul la încă o suspendare".

Suspendare Traian Băsescu

Elena Udrea, deputat PDL

AscultăDownload

Deputatul PDL spune însă că "pe de altă parte, există acolo un artizan, un cap al tuturor relelor, care este domnul Voiculescu, care şi în mai a ţinut mult să fie cel care anunţă că urmează suspendarea, acum iarăşi l-am auzit spunând că urmează o altă suspendare, dar l-au pus la punct, chiar şi ei (liderii USL-n.r.) şi-au dat seama că face foarte mult rău o astfel de declaraţie".

Udrea crede că o a treia suspendare a preşedintelui Traian Băsescu ar plasa România "în afara lumii civilizate". "Cred în continuare că oameni ca domnul Voiculescu în interiorul alianţei vor încerca să provoace o altă suspendare. Teoretic, este posibil, practic, cred că va fi foarte greu să se întâmple. Chiar ne-ar plasa în afara lumii civilizate o a treia suspendare a aceluiaşi preşedinte, fără nici un motiv, doar pentru că aşa vrea USL", conchide fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului.