Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


George Bush a ajuns in Romania

200804-3869.jpg

George Bush a ajuns in Romania

Presedintele american a fost intampinat marti, 1 aprilie, la aeroport de ministrul Apararii Teodor Melescanu si ambasadorul american Nicholas Taubman. George Bush va participa la summit-ul NATO de la Bucuresti. Seful Casei Albe are programata o discutie cu presedintele Traian Basescu, miercuri, la Neptun.

Presedintele american a ajuns la Bucuresti, marti, 1 aprilie, in jurul orei 18. George Bush a fost intampinat la aeroport de ministrul Apararii Teodor Melescanu si ambasadorul american Nicholas Taubman.

George Bush va participa la summit-ul NATO de la Bucuresti, intre doi si patru aprilie. Seful Casei Albe are programata o discutie cu presedintele Traian Basescu, miercuri, 2 aprilie, la Neptun.

Cei doi oficiali ar putea discuta intre altele despre problema vizelor. Romania incearca de ceva timp sa obtina eliminarea obligativitatii vizelor pentru romanii care vor sa calatoreasca in Statele Unite.

Discutia de la Neptun nu va schimba insa radical situatia in aceasta privinta, crede comentatorul de politica externa al revistei Dilema Veche, Magdalena Boiangiu (audio). (CR - 1 aprilie 2008;19.25h)