Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Mihai Voicu: Ungureanu nu este membru PNL, nu figurează în bazele noastre de date!

mihai-voicu-ungureanu-nu-este-membru-pnl-nu-figureaza-bazele-noastre-date.jpg

Premierul Ungureanu nu are nici o legătură cu PNL, declară Mihai Voicu.

Legăturile premierului Mihai Răzvan Ungureanu cu PNL sunt "zero", declară la RFI vicepreşedintele formaţiunii, Mihai Voicu. El precizează că MRU nu este membru al PNL şi nu figurează în bazele de date ale partidului.

Premierul Ungureanu spunea miercuri seară la postul B1 TV că se consideră membru PNL. Şeful Guvernului i-a cerut zâmbind preşedintelui formaţiunii, Crin Antonescu, să-l invite la o şedinţă a Biroului Politic al PNL.

Vicepreşedintele partidului, Mihai Voicu, declară că Mihai Răzvan Ungureanu "nu are nici o legătură" cu PNL. "Aceste declaraţii reprezintă o poveste de care eu m-am plictisit! Domnul Ungureanu, sigur, se poate crede ce doreşte, dar legătură cu Partidul Naţional Liberal nu are, nici ca apartenenţă, nici ca politici, nici ca mod de comportare în funcţia pe care o ocupă", spune fruntaşul liberal.

Ungureanu PNL

Mihai Voicu, vicepreşedinte PNL

AscultăDownload

Legăturile premierului Ungureanu cu PNL "sunt zero", afirmă Voicu. "În mod evident, domnul Ungureanu este un prim-ministru numit de Traian Băsescu, susţinut de PDL şi de aliaţii săi, legăturile sale cu Partidul Naţional Liberal sunt zero! Cred că e un subiect pe care eu n-aş mai dori să-l comentez, pentru că mi se pare aşa, un soi de… să facem declaraţii să ne aflăm în treabă", spune vicepreşedintele PNL.

Mihai Răzvan Ungureanu a mai declarat la postul B1 TV că nu are motive să demisioneze din PNL. Mihai Voicu îi dă replica premierului: "Cum ar putea să demisioneze dintr-un partid în care nu este membru? El nu este membru al Partidului Naţional Liberal, hai să fim serioşi!".

Mihai Voicu precizează că Ungureanu "nu figurează în bazele noastre de date, dacă vreţi s-o luăm foarte birocratic, deşi afirmaţiile sunt politice, n-are sens să intrăm în birocraţie".