Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Mircea Geoană tulbură apele în PSD

geoana-mircea-arata-degetul-stanga-20101208095744.jpg

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

Declaraţiile lui Mircea Geoană nu afectează imaginea PSD, în schimb, pot afecta imaginea sa în partid. Iată ce spune la RFI vice-preşedintele PSD, Constantin Niţă. "Asemenea dezvăluiri probabil trebuiau scrise în memorii, dacă erau ceva deosebit", declară Niţă. Conducerea PSD se reuneşte miercuri, în format restrâns, la Sinaia, unde ar putea să-l suspende pe Mircea Geoană, potrivit unor surse din partid, citate de agenţia Mediafax.

Declaraţiile lui Mircea Geoană nu afectează imaginea PSD, în schimb, pot afecta imaginea sa în partid. Iată ce spune la RFI vice-preşedintele Partidului Social Democrat, Constantin Niţă (audio).

"Asemenea dezvăluiri probabil trebuiau scrise în memorii, dacă erau ceva deosebit", declară Niţă.

"Domnul Geoană, după un an de zile nu avea rost să facă asemenea declaraţii. Domnule, ai pierdut, am pierdut, asta a fost situaţia, asta a vrut poporul, noi trebuie să mergem mai departe, să ne vedem de treburile noastre. Nu cred că era momentul şi timpul pentru asemenea dezvăluiri, care, sigur, nici măcar nu sunt senzaţionale, asemenea dezvăluiri probabil trebuiau scrise în memorii, dacă erau ceva deosebit sau care puteau să scoată în evidenţă anumite adevăruri. Cred că domnul Mircea Geoană de data asta a greşit", afirmă vice-preşedintele PSD.

"Declaraţiile lui Mircea Geoană nu cred că afectează imaginea PSD-ului, mai ales că sunt lucruri care s-au întâmplat acum un an de zile şi care nu mai au nici o relevanţă în plan politic. În schimb, pot să afecteze imaginea domnului preşedinte Geoană în partid", declară Constantin Niţă.

Conducerea PSD se reuneşte miercuri, în format restrâns, la Sinaia, unde ar putea să-l suspende pe Mircea Geoană, potrivit unor surse din partid, citate de agenţia Mediafax.

Geoană a dezvăluit recent că înaintea turului doi de la prezidenţiale, Victor Ponta i-a sugerat să mintă şi să nu spună că s-a întâlnit cu controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, ci că a fost acasă.

 
Constantin Niţă, despre Mircea Geoană.