Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Mircea Geoană: Voi vota moţiunea de cenzură a USL

mircea-geoana-voi-vota-motiunea-cenzura-usl.jpg

Mircea Geoană susţine moţiunea de cenzură a USL.

Mircea Geoană anunţă că va vota în favoarea moţiunii de cenzură a Uniunii Social Liberale. Senatorul independent spune într-un interviu la RFI că nu susţine comasarea alegerilor, un demers "greşit şi antidemocratic".

Mircea Geoană e categoric: "Voi vota în favoarea moţiunii, fără îndoială. Comasarea alegerilor este un lucru greşit şi antidemocratic. Ce am eu de reproşat conducerii PSD şi lui Victor Ponta şi acoliţilor lui este una, dar am obligaţia să votez în interesul general al cetăţenilor. Este o modificare a regulii jocului care nu poate fi acceptată".

Moţiune de cenzură

Mircea Geoană, senator independent

AscultăDownload

Pentru senatorul Mircea Geoană, "comasarea alegerilor e un semn prost". "Nu este normal să schimbi o regulă atât de importantă în timpul jocului. Cred că este periculos să vezi modul aproape milităresc în care se adună bani pentru campanie", mai declară fostul preşedinte al Senatului, exclus din PSD.

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei va fi dezbătută joi, 22 decembrie, în Parlament. Demersul vine după ce Guvernul şi-a asumat răspunderea pe legea privind comasarea alegerilor anul viitor. Opoziţia nu are suficiente voturi pentru a trece moţiunea.