Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


PDL şi UNPR, pe liste diferite la localele din Bucureşti

 

PDL şi UNPR nu s-au înţeles şi vor merge pe liste diferite la alegerile pentru Primăria Capitalei. Biroul Permanent al democrat-liberalilor a aprobat sâmbătă propunerea Elenei Udrea ca formaţiunea să meargă cu candidaţi proprii la localele din Capitală. Ea a mai anunţat pentru Primăria Capitalei candidatul PDL va fi Silviu Prigoană.

 

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, că PDL Bucureşti nu va mai semna protocolul pe care urma să îl încheie pentru localele din Capitală cu UNPR, PNŢCD şi PER.

Ea a menţionat că această decizie a fost luată în urma "modificărilor" intervenite în filiala UNPR Bucureşti.

"Am avut până azi discuţii avansate cu colegii de la UNPR, PNŢCD şi cu cei de PER, dar în urma modificărilor intervenite în filiala UNPR Bucureşti, am decis că protocolul pe care trebuia să îl semnăm astăzi nu va mai fi semnat, iar alianţa pe care urma să o facem azi nu se va mai face", a spus Udrea.

PDL şi UNPR, pe liste diferite la localele din Bucureşti

Elena Udrea, Preşedinte PDL Bucureşti

AscultăDownload

De asemenea, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a mai dezvăluit că, din partea PDL, la Sectorul 1 va candida Teodor Paleologu, la Sectorul 3 - Liviu Negoiţă, iar la Sectorul 6 - Cristian Poteraş.

Şi UNPR a anunţat, sâmbătă, că a luat decizia de a avea la Bucureşti candidaţi proprii pentru fiecare primărie de sector, ca urmare a ultimelor evoluţii de pe scena politică din Capitală.