Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ponta nu exclude sprijinirea lui Oprescu la Primărie

oprescu-sorin-2.jpg

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu este curtat intens de USL.

Sorin Oprescu ar putea fi sprijinit de Uniunea Social Liberală la Primăria Bucureştiului. O spune la RFI preşedintele PSD, Victor Ponta, care nu exclude "absolut deloc" această ipoteză. El precizează că "nu se pune problema" ca primarul Capitalei să intre în PSD, PNL sau PC.

Victor Ponta subliniază buna colaborare cu fostul social-democrat, Sorin Oprescu, în prezent primar al Capitalei.

"Am reuşit să avem o colaborare, personal, Crin Antonescu şi cu mine am avut-o de mult timp cu Sorin Oprescu, vorbesc de o colaborare între USL şi Sorin Oprescu. Am mers împreună la proiectele importante pentru Bucureşti, am apărat împreună ceea ce era de apărat în faţa unui abuz prin care din nou PDL-ul şi ministrul Dezvoltării vor să le ia bucureştenilor stadionul, vor să ia pasajul, tot ceea ce se putea lua. Vom lupta împreună împotriva acelei aberaţii numite referendumul PDL, referendumul Udrea, cu şapte întrebări", spune preşedintele PSD.

Primăria Capitalei

Victor Ponta, preşedintele PSD

AscultăDownload

Liderul social-democrat nu exclude "absolut deloc" sprijinirea lui Oprescu la viitoarele alegeri locale din Capitală. "Vom discuta în continuare. Nu cred că Sorin Oprescu - şi nu se pune problema - va deveni membru al PSD sau al PNL sau al PC, dar o colaborare şi chiar o candidatură a sa sprijinit de USL nu o exclud absolut deloc", conchide Ponta.