Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Roberto Donadoni nu mai este antrenorul

Federatia Italiana de Fotbal a dat un comunicat scurt in care se afirma ca "Donadoni insusi a dorit sa pună capăt contractului înainte de scandenta". Intr-o fraza scurta responsabilii fotbalului italian i-au multumit fostului antrenor pentru seriozitatea si gestul plin de sportivitate.

Ajuns la orele 13 la sediul Federației Italiene de Fotbal (Federcalcio) Donadoni a avut o întrevedere de peste doua ore cu presedintele Federatiei Giancarlo Abete. La capatul discutiilor, Federatia Italiana de Fotbal a dat un comunicat scurt in care se afirma ca "Donadoni insusi a dorit sa pună capăt contractului înainte de scandenta". Intr-o fraza scurta responsabilii fotbalului italian i-au multumit fostului antrenor pentru seriozitatea si gestul plin de sportivitate.

Presa din Peninsula asteapta dintr-un moment intr-altul anuntul desemnarii pe banca tehnica a Nationalei a lui Marcello Lippi, tehnicianul ce a castigat Mondialele in 2006.

Experienta celui mai tanar antrenor al Nationalei Italiei (45 de ani in septembrie) s-a sfarsit la mai putin de doi ani de la numire. Donadoni a obtinut cu echipa nationala in meciuri oficiale zece victorii, trei egaluri si doua infrangeri si doua puncte la Campionatul European.

Italia, Stefan Popescu

27/06/2008; 12h00