Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Tăriceanu ar accepta o funcţie într-un Guvern USL

tariceanu-ar-accepta-o-functie-intr-un-guvern-usl.jpg

Călin Popescu Tăriceanu (Foto: RFI)

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu nu exclude prezenţa într-un eventual Guvern USL. "Dacă voi fi solicitat să am o anumită responsabilitate, sigur că nu mă dau în lături, nu mi-e teamă de acest lucru", a declarat la RFI liderul deputaţilor liberali.

Întrebat de RFI ce rol ar putea juca dacă USL ajunge la guvernare şi dacă ar accepta un post de ministru, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: "Nu ştiu să vă spun cum vor fi distribuite cărţile în viitor, după alegeri. Ceea ce vă pot spune este că experienţa pe care am căpătat-o patru ani în funcţia de prim-ministru, o experienţă care a fost încununată cu succes prin aderarea României la Uniunea Europeană sunt dispus s-o pun în folosul cetăţenilor acestei ţări şi dacă voi fi solicitat să am o anumită responsabilitate, sigur că nu mă dau în lături, nu mi-e teamă de acest lucru".

Guvern USL

Călin Popescu Tăriceanu, fost premier PNL

AscultăDownload

"Va fi o perioadă grea, după lunga perioadă de recesiune economică, dar cred că este de datoria mea şi a tuturor să facem acest efort pentru a scoate România din recesiune şi a o conduce către reclădirea unei prosperităţi a cetăţeanului, pe care fiecare ne-o dorim", conchide Călin Popescu Tăriceanu.