Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Turcan îi acuză de lipsă de fair-play pe criticii premierului

turcan-raluca-vicepresedinte-pdl.jpg

Vice-preşedintele PDL, Raluca Turcan îl apără pe premierul Emil Boc.

Emil Boc nu este singurul vinovat de scăderea PDL în sondaje, spune la RFI vice-preşedintele PDL, Raluca Turcan. Ea precizează că tot partidul şi-a asumat reformele Guvernului. Turcan îi acuză de lipsă de fair-play pe cei care critică măsurile guvernamentale.

Raluca Turcan îi ia apărarea premierului Emil Boc. "Ar fi total incorect să-l acuzăm pe domnul Boc de scăderea în sondaje a Partidului Democrat Liberal, pentru că a fost o scădere asumată, într-un context în care ne-am asumat măsuri de reformă la guvernare. Odată cu redresarea economică şi partidul poate creşte în sondaje, iar Emil Boc reprezintă o garanţie pentru continuarea reformelor. Cred că realegerea lui Emil Boc la preşedinţia partidului este o asumare a întregului partid a măsurilor de reformă, a modernizării statului şi ar fi un pas absolut necesar pentru a continua parteneriatul cu preşedintele Traian Băsescu", declară vice-preşedintele PDL.

Turcan îi pune la zid pe criticii premierului: "Am văzut în dezbaterea internă critici aduse împotriva deciziilor guvernamentale de către competitorii domnului Boc. Or lucrul acesta reprezintă o lipsă de fair-play, pentru că toate măsurile guvernamentale au fost susţinute de PDL şi asumate".

Convenţia Naţională a PDL are loc pe data de 14 mai.

 
Raluca Turcan, intervievată de Cosmin Ruscior