Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


1 Mai Mare, concerte şi petreceri în Vama Veche

1maimare00-afis.jpg

Afiş 1 Mai Mare,

Celelalte Cuvinte, Sarmalele Reci, Nişte Băieţi, Les Elephantes Bizzares , East Roots, White Walls, Brigada Hades, Perfect Zero For Infinity şi Blue Pulse - peste 12 ore de live, în două zile de concerte 1 Mai Mare

În week-endul lui 1 Mai, pe plaja din Vama Veche avem parte de 1 Mai Mare, evenimentul care, în acelaşi spirit cu Stufstock-ul, reuneşte o serie de concerte rock speciale, concursuri, sporturi şi bibliotecă pe plajă. La a doua ediţie, 1 Mai Mare îi aduce pe aceeaşi scenă, vineri (29 aprilie) şi sâmbătă (30 aprilie), pe Celelalte Cuvinte (hard rock), Sarmalele Reci (altrenative rock), Nişte Băieţi (romanian punk rock covers), Les Elephantes Bizzares (electro-pop-rock), East Roots (reggae), White Walls (progressive-metal), Butch & Brigada Hades (hip-hop), Perfect Zero For Infinity (emo post hardcore) şi Blue Pulse (rhythm & blues). Anul trecut, concertele 1 Mai Mare au adus în faţa scenei peste 15.000 de spectatori. Intrarea este 10 lei (o bere inclusă).

1 Mai reprezintă în mod tradiţional debutul sezonului estival şi pentru mulţi dintre noi este primul prilej din an de a prinde câteva zile pe malul mării. Vama Veche rămâne destinaţia celor care îşi doresc să asculte muzica bună pe plajă, până la răsărit, într-o atmosferă boemă.

Realizat de Capricorn and Capricorn Productions, casa de producţie care de nouă ani participă la organizarea festivalului Stufstock, 1 Mai Mare propune, începând din 2010, un eveniment organizat pe plajă, lângă mare, şi care să reunească pe aceeaşi scenă artişti consacraţi, care reprezintă diverse genuri muzicale ascultate în Vamă, alături de concertele mici ale newcomers-ilor aflaţi la început de drum.

Dacă în 2010 1 Mai Mare a “deschis sezonul de cântare, la mare”, anul acesta vara vine mai devreme în Vama Veche. De 1 Mai dăm ceasul înainte cu 2 luni si avem parte de concerte şi de petreceri ca în plin sezon.

1 Mai Mare începe vineri, 29 aprilie, cu trupele White Walls şi Sarmalele Reci şi continuă cu o petrecere într-un cort imens, pe plajă, unde se va asculta “muzică de Vamă“.

 

Programul zilei de vineri (29 aprilie) va fi următorul:

 

19:00 – 20:30 – muzică DJ, warm-up

20:30 – 21:30 – concert White Walls (progressive-metal)

22:00 – 23:00 – concert Sarmalele Reci (altrenative rock)

23:15 – 00:15 – concert DJ pe scena festivalului

00:15 – 06:00 (dimineaţa) – petrecere cu DJ Teo în cortul imens de pe plajă