Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Când preşedinţii dansează...

medvedev-danseaza.png

Dmitri Medvedev, pe ringul de dans

O înregistrare video cu preşedintele rus, Dmitri Medvedev dansând la o petrecere pe melodia "American Boy" face deliciul internauţilor din toată lumea. Clipul postat pe YouTube marţi seara a provocat amuzamentul multor utilizatori ai Internetului, care au scris comentarii dintre cele mai ironice. (Vezi video)

Un clip de aproape un minut, suficient cât să vedem un Medvedev la costum, fără cravată, mişcându-şi rigid corpul când la stânga, când la dreapta, lovindu-şi călcâiele şi fluturându-şi neinspirat mâinile în aer.

Prestaţia liderului de la Kremlin a provocat reacţii de amuzament în rândul internauţilor care au postat comentarii pe YouTube. Unul dintre ei spune: "nu aşa dansa şi Elaine din serialul Seinfeld?". Altul afirmă că preşedintele rus este "noul John Travolta", recunoscut pentru talentul său de dansator, etalat în multe dintre filmele sale.

Alt comentariu arată că prin mişcările sale, Medvedev "se fereşte de fapt de lunetiştii ceceni".

Un alt internaut spune ironic că persoana care a postat clipul pe YouTube va bea în curând "ceai radioactiv".

 

Dmitri Medvedev nu este primul preşedinte care face furori pe ringul de dans. Actualul său omolog american, Barack Obama a avut o apariţie-surpriză la un show tv în 2008, la emisiunea lui Ellen DeGeneres.