Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Căsătoria prinţului Albert al II-lea de Monaco, în pericol?

casatoria-printului-albert-al-ii-lea-monaco-pericol.jpg

Căsătoria prinţului Albert al II-lea de Monaco cu Charlene Wittstock, în pericol?

Presa internaţională scrie despre pericolul de ruptura dintre Albert de Monaco şi Charlene Wittstock, la numai două zile de oficializarea căsătoriei. Ştirea a fost dată de ediţia electronică a saptamanalului francez L’Express, unde eram informaţi că săptămâna trecută viitoarea prinţesa a fost suprinsa pe aeroport de unde şi-a luat un bilet numai dus cu destinaţia Africa de Sud.

Motivul este legat, potrivit saptamanalului francez, de viaţa viitorului soţ care nu ar fi atât de exemplară pe cât şi-o imagina. Să fie vorba de infidelitate ? Sa fie vorba de descoperirea unui al treilea copil natural al Prinţului ?

L’Express nu susţine niciunul din zvonurile care străbat micul principat. Autorităţile monegaşte au dezminţit ferm zvonurile potrivit cărora Charlene ar fi vrut să părăsească principatul.

Totuşi, explică Aujourd’hui en France/Le Parisien, există “tensiuni la palat”. “Cu cât mariajul se apropie, cu atât tensiunea creşte, declară un apropiat al palatului pentru jurnalul francez. Lupetele de clan sunt feroce”, constată Le Parisien.

Cel mai mic zvon este instrumentalizat”. Ceea ce este sigur, este ca “viaţa privată a familiei princiare este privită cu lupa de toată lumea. La Monaco nimeni nu a uitat că Albert, înainte de a-i succeda tatălui său a dus o viaţă foarte tumultoasă de celibatar”.

În sfârşit, să notăm îndemnul, tot din Le Parisien, al jurnalistului Stéphane Bern, specialist în capete încoronate : « Să-i lăsăm în pace ! »

 
Căsătoria prinţului Albert al II-lea de Monaco, în pericol?