Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Goëtzinger : RFI România, adaptat la noile tehnologii

goetzinger.jpg

Geneviève Goëtzinger, director delegat al Radio France Internationale

Geneviève Goëtzinger, director delegat RFI, a declarat la Bucureşti că RFI România îşi va dezvolta prezenţa pe piaţa media. Strategia RFI în România va avea în vedere noile tehnologii dar nu vor fi neglijate nici tehnologiile radiofonice clasice.

Geneviève Goëtzinger, director delegat RFI, a declarat într-o conferinţă de presă la Bucureşti  că "forţa acestui radio este echipa, este un radio puternic în ceea ce priveste notorietatea. E puternic pentru că a ştiut să se adapteze la noile tehnologii.

Asta înseamnă site-ul rfi.ro, care este o platformă mult mai prietenoasă, mult mai agreabilă,  pe care va invit să o vizitaţi cât mai des, sunt noile aplicaţii cum ar fi cea pentru telefonia mobilă, site-ul de mobil m.rfi.ro toate acestea sunt noutăţi. Ingredientele succesului sunt multe. RFI este un radio care creează informaţia. "  

În acest context, directorul delegat a amintit şi că RFI România se concentrează pe dezvăluiri de subiecte importante... « suntem un radio de primă linie. Ne-am aflat în prima linie când s-a discutat şi în România şi în Franţa despre Spaţiul Schengen sau despre manuscrisele lui Cioran.

Nouă, la RFI, ne place să vorbim despre perspectiva franceză asupra actualităţii internaţionale".

Declaraţiile au fost făcute la Bucureşti în contextul în care RFI România aniversează 20 de ani de activitatea. 

 
Geneviève Goëtzinger, director delegat al Radio France Internationale