Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Mesaje pe Facebook pentru camerista care îl acuză de agresiune sexuală pe DSK

mesaje-facebook-camerista-care-il-acuza-agresiune-sexuala-dskjpg.jpg

Camerista care îl acuză de agresiune sexuală pe directorul FMI primeşte mesaje de încurajare pe Facebook.

Camerista care îl acuză de agresiune sexuală pe directorul FMI primeşte mesaje de încurajare pe Facebook. Există două conturi ale Opheliei Famotidina, născută la 17 ianuarie 1979, însă nu se ştie dacă acestea au fost făcute de către angajata hotelului sau sunt conturi false.

Cei mai mulţi suporteri ai Opheliei sunt greci. Aceştia îi cer femeii să vina în Grecia şi să preia funcţiile înalte din stat. "Ophelia vino imediat în Grecia să devii preşedinte. Tu ne vei salva!", "Ophelia, premier al Greciei!". "Te rugăm trimite-l pe Strauss-Khan la închisoare. El urăşte Grecia!" mai scriu alţi susţinători ai femeii care l-a acuzat de agresiune pe şeful FMI.

Mesaje vin şi din partea francezilor. Un bărbat îi recomandă Opheliei să ceară un milion de euro daune pentru agresiune. Altul, îi transmite "Nu accepta bani din partea lui.

Nu negocia. Lasa-l să stea în iad până când îţi vei dovedi nevinovăţia şi vei deveni cunoscută" semnează un suporter francez. Alţi fani de pe Facebook îi transmit că a luat o decizie buna să depună acuzaţii împotriva lui Dominique Strauss-Kahn.

"Ai avut mult curaj să faci asta. Unii oameni puternici cred că ei sunt deasupra tuturor. Felicitări ţie şi justiei americane" îi transmite un alt fan. Mesajele de încurajare continua să apară pe pagina de Facebook a Opheliei Famotidina care numai după câteva ore de la apariţie are deja peste 540 de aprecieri. 

Camerista care îl acuză de agresiune sexuală pe directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, este originară din Ghana şi este considerată "foarte credibilă" de anchetatori, scrie Le Figaro.