Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Personal Development School. Blast off în carieră!

Personal Development School este un proiect cu tradiție ce poartă ștampila Voluntari pentru Idei și Proiecte și care se desfășoară în perioada 2-12 mai. Vizând studenții de anul I și II, proiectul își propune să le ofere celor 25-30 de participanți informații concrete și valoroase care să reprezinte un fundament palpabil pentru viitoarea lor carieră și un imbold către autocunoaștere și autoperfecționare.

La finalul acestei perioade de pregătire, participanții vor fi acumulat cunoștințele și abilitățile necesare pentru a putea trece cu ușurință de un eventual interviu pentru job, vor fi dobândit curaj în a lua decizii pentru ei înșiși.

Anul acesta, Personal Development School se află la cea de-a șaptea ediție și se va desfășura sub forma unei serii de traininguri, pe teme precum: Personal Leadership, Anger Management, Time Management, Presentation Skills, Creativitate și Inovație, iar dintre specialiștii care au confirmat deja îi menționam pe: Iulian Olariu, Bogdan Grigore, Adina Stroe, Cristina Maksutovici. Se vor organiza, de asemenea, și un atelier pe artă dramatică. Activitățile propuse reprezintă o șansa pentru participanți de a beneficia gratuit de orientare în carieră, de a discuta deschis și de a interacționa cu profesioniști, de a vedea că se poate învăța și altfel, mai dinamic și cu mai mult entuziasm. 

Pentru cei 25-30 de participanți, Personal Development School va fi un îndrumar de viitor. Un viitor mai sigur și mai luminos. O data în viață trebuie să spui : Blast off în carieră!

Personal Development School este un proiect realizat împreună cu Deloitte.

Pentru mai multe detalii și înscriere, intră pe www.personaldevelopmentschool.ro . Aplică până în 19 aprilie !