Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Românii au talent: cine e adevăratul câştigător?

tutu-adrian-romanii-au-talent.jpg

Marele câştigător al concursului "Românii au talent", Adrian Ţuţu

Un tânăr orfan, o poveste înduioşătoare şi un cântec cu versuri naţionaliste - iată reţeta cu care Adrian Ţuţu a câştigat prima ediţie a concursului "Românii au talent", organizat de Pro TV. (Vezi video cu primii trei clasaţi)

Unii spun că nu merita să câştige şi că locul doi este de fapt adevăratul câştigător. Alţii cred că povestea lui face toţi banii. În orice caz, Adrian Ţuţu a luat marele premiu de 120 de mii de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu un cântec hip-hop despre români, "Sunt român, deci pot!".

Câştigătorul a fost desemnat în urma voturilor publicului. Pe următoarele două locuri s-au situat Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu, care au impresionat cu vocile lor deosebite.

"Mă simt foarte emoţionat. Nu mai am cuvinte. Vă mulţumesc din tot sufletul. Sper ca toate piesele mele să aibă un mesaj bun pentru voi", a spus Adrian Ţuţu, după ce a aflat că este câştigătorul concursului care a înregistrat audienţe de invidiat. Numai debutul show-ului a avut patru milioane de telespectatori.

Adrian Ţuţu are 19 ani şi este orfan de la vârsta de cinci ani. A muncit pe şantier, a trebuit să renunţe la şcoală şi munceşte în diverse locuri, pentru a se putea întreţine.

Invitaţii speciali ai finalei "Românii au talent" luni seară au fost Loredana şi Damian Draghici.

 

Câştigătorul concursului, Adrian Ţuţu:

 

 

 

Locul doi, Narcis Iustin Ianău:

 

 

 

Locul trei, Valentin Dinu: