Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Start Up Your Idea – ediția a doua

Dacă ai o idee de start-up, dar încă fără un plan de afaceri bine conturat, GRASP te provoacă să participi între 17 și 19 februarie 2012 la o nouă ediție Start Up Your Idea. 

Alături de antreprenori de success precum Adrian Amariei, fondator și CEO Axonite, Dan Dimănceascu, Consulul Onorific al României în Boston, Preşedinte şi fondator al companiilor BEH LCC şi BTF SRL și Peter Barta, Director Exectiv, Fundația Post Privatizare vei testa viabilitatea ideii tale și o vei transforma într-un business plan solid.

De-a lungul celor trei zile, vei dezbate, construi și îți vei vinde conceptul, iar la final vei pleca cu un model de afacere „ready to use”.

Dacă vrei să ne întâlnim în februarie la Bran (Inn on Balaban), trimite-ne până pe 22 ianuarie 2012, un CV și ideea ta de start-up la adresa office@mygrasp.org .

După terminarea workshop-ului, vei intra în comunitatea Start Up Your Idea. Pe lângă cele două sesiuni anuale de worshopuri, programul presupune întâlniri periodice cu participanţii ediţiilor precedente şi un sistem de mentoring care să-i ajute pe tinerii antreprenori să implementeze idea de start-up.

Încurajăm participarea la eveniment a echipelor de 2, maxim 3 fondatori pe o idee. Participanții cu start-up-uri individuale sunt, de asemenea, eligibili.

Taxa de participare la eveniment este de 50 euro (200 RON)/persoană și include masa, cazarea și materialele de training.

GRASP este o rețea deschisă formată din tineri profesioniști, studenți şi organizații partenere care împărtășesc misiunea de a contribui activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătățirea politicilor publice, transfer de cunoștințe și know-how, încurajarea dialogului și dezbaterilor publice și sustinerea antreprenoriatului.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Ambasadei S.U.A la Bucureşti, BCR şi a partenerilor Leaders, Educativa, Radio France International (RFI), Radio România Actualităţi, Radio România Internaţional, Adevărul, ŞtiriONG, România Pozitivă, Lume Bună, CSRevolution, BestJobs, Cariere.

Material realizat cu sprijinul Ambasadei S.U.A. la București. Opiniile aparțin autorilor și nu reprezintă neapărat poziția Departamentului de Stat al S.U.A.