Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Un actor din filmul "Eu când vreau să fluier, fluier" a murit

un-actor-filmul-eu-cand-vreau-sa-fluier-fluier-murit.jpg

Imagine din filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", în care a jucat şi Papan Chilibar.

Actorul amator Papan Chilibar, care a jucat în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", regizat de Florin Şerban a murit. Tânărul fusese internat în spital în stare gravă, dar rudele sale au decis externarea sa.

Papan Chilibar a fost externat de la Spitalul Fundeni duminică, în stare foarte gravă, la cererea familiei, potrivit agenţiei Mediafax, care îl citează pe directorul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban.

Actorul amator suferea de o anemie foarte severă, insuficienţă hepatică acută hormo-fulminantă, encefalopatie hepatică, septicemie cu Klebsiella. El a fost internat la Fundeni încă din luna februarie, dar familia sa a cerut discreţie.

Papan Chilibar a jucat un rol secundar în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier". El a avut şi probleme cu legea: tânărul actor amator a stat la închisoare timp de doi ani, pentru spargeri de locuinţe.

"Eu când vreau să fluier, fluier" este primul film românesc din ultimii 17 ani care a intrat în competiţia oficială a Festivalului de la Berlin, în 2010. Pelicula a luat două premii: marele premiu al juriului (Ursul de Argint) şi distincţia "Alfred Bauer".