Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


William şi Kate, în luna de miere

william-printul-william-kate-middleton.jpg

Prinţul William şi Kate Middleton

Proaspăt căsătoriţi, William şi Kate au părăsit, sâmătă, Palatul Buckingham, la bordul unei elicopter, urmând să îşi petreacă luna de miere într-o destinaţie ce rămâne un secret, informează bbc.co.uk. Cei doi au petrecut vineri noaptea la Palatul Buckingham, împreună cu 300 de invitaţi, prieteni şi membri ai familiei.

William şi Kate au cerut presei să le respecte intimitatea în luna de miere. Mass media a făcut mai multe speculaţii în ceea ce priveşte destinaţia aleasă de cei doi: Seychelles, Kenya, Mustique, o insulă în zona Marii Bariere de Corali din Australia, insula Corfu, o vilă în Toscana sau Sicilia.

Purtătorul de cuvânt de la Clarence House a declarat că ducele şi ducesa de Cambridge s-ar putea întoarce la o viaţă liniştită în Anglesey, chiar dacă nunta lor a avut dimensiuni globale, fiind cel mai mediatizat eveniment de acest gen.

"Cel mai important lucru pe care trebuie să îl realizăm este că el (William - n.r.) nu este moştenitorul direct al tronului. Este al doilea în ordinea succesiunii . Nu este o faţă regală 'full-time'. Meseria sa de bază este cea de pilot", a mai declarat acesta, adăugând că tinerii soţi vor avea locuinţa în Ţara Galilor.

Prinţul William şi Kate s-au căsătorit vineri la Westminster Abbey, evenimentul având o audienţă globală de circa 2 miliarde de oameni şi atrăgând aproximativ un milion de persoane pe străzile Londrei.