Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Adrian Mutu ia calea Franţei?

adrian-mutu-ia-calea-frantei.jpg

Adrian Mutu ar putea juca la echipa franceză Ajaccio.

Atacantul român Adrian Mutu ar fi găsit un acord cu Ajaccio, club de Liga I din Franţa. Jucătorul, în prezent sub contract cu italienii de la Cesena, este teoretic aşteptat la începutul săptămânii viitoare la clubul corsican, pentru a semna un contract de doi ani.

"Cele două părţi au găsit un acord", a precizat Alain Orsoni, preşedintele clubului Ajaccio, citat de Agenţia France Presse. "Pretenţiile financiare ale lui Adrian Mutu sunt mult inferioare celor emise de Brandao", a mai precizat preşedintele clubului corsican referindu-se la recentele discuţii purtate cu atacantul brazilian, care evoluează tot în Franţa.

Orsoni speră ca Mutu să vină săptămâna viitoare pe insula franceză de la Mediterană, ca să semneze un contract de doi ani. "Dacă reuşim, ar fi o lovitură extra", a spus patronul clubului în căutarea unui atacant de mai multă vreme.

Chiar dacă nu mai este la nivelul atins la începutul anilor 2000, când era considerat unul dintre cei mai talentaţi atacanţi din lume, Adrian Mutu ar putea face senzaţie la clubul Ajaccio, echipă care s-a menţinut cu greu în prima ligă franceză în acest sezon.

Fostul jucător de la Chelsea, Inter şi Juventus nu mai trebuie acum decât să ajungă la un compromis cu Cesena privind indemnizaţiile de transfer. Retrogradat în divizia a doua, clubul italian n-are de ce să-i pună mari probleme românului căruia nu mai reuşeşte să-i plătească salariul anual de peste un milion şi jumătate de euro.