Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Adrian Mutu reintră în graţiile Fiorentinei

mutu-adrian-tricolul-fiorentinei-se-bucura-un-gol.jpg

Adrian Mutu, din nou în cărţi, la Fiorentina

Atacantul român Adrian Mutu va fi reprimit în lotul echipei Fiorentina, începând de vineri, 4 februarie. Informaţia a fost publicată pe site-ul grupării toscane.

Adrian Mutu a fost eliminat din lotul Fiorentinei pe 5 ianuarie. El i-a deranjat pe oficialii clubului când a părăsit un antrenament. Atacantul era nemulţumit că nu este lăsat să plece la altă echipă din Italia. Ulterior, Mutu şi-a cerut scuze pentru comportamentul său şi a renunţat la colaborarea cu impresarul Ioan Becali.

"ACF Fiorentina comunică faptul că jucătorul Adrian Mutu, mâine, vineri, 4 februarie va fi reprimit în lotul primei echipe şi se va afla la dispoziţia antrenorului Sinişa Mihajlovici", se arată pe site-ul grupării toscane.

Patronul formaţiei din Florenţa, Andrea Della Valle a declarat recent că Mutu va reveni în lotul echipei italiene în câteva zile. "Mutu va reveni în lot în câteva zile. Nu ştiu dacă va face parte din echipa pentru meciul cu Parma. Îi dau o altă şansă, el trebuie să câştige încrederea tuturor şi să confirme în teren ceea ce mi-a spus în particular. Trebuie să muncească şi să fie la dispoziţia echipei, iar antrenorul va fi cel care va decide", spunea Della Valle.

În România, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu e de părere că Adrian Mutu are nevoie de linişte, pentru a putea evolua la un nivel înalt.

"Adi Mutu are nevoie să-şi găsească liniştea şi să joace. Dacă va fi cel de acum doi-trei ani, va fi convocat. Deocamdată, de un an de zile nu prea joacă şi va fi greu să revină. E de patru-cinci ani la Fiorentina şi chiar dacă vrei să pleci, o faci într-un cu totul alt mod. Cred că a fost influenţat greşit, dar până la urmă, totul iese bine", spune Lupescu.