Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Anglia face legea în Liga Campionilor

200903-10434.jpg

Anglia face legea în Liga Campionilor

Manchester, Arsenal, Liverpool şi Chelsea s-au calificat în sferturile de finală ale Champions' League. Francezii de la Lyon au fost eliminaţi de Barcelona.

Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Campioana europeană en titre a învins pe Inter Milano cu doi la zero, pe teren propriu, miercuri, 11 martie.

O altă echipă din Anglia, Arsenal Londra a reuşit să se califice în sferturi, după ce a învins pe AS Roma, cu şapte la şase, în urma executării loviturilor de departajare.

Formaţia la care joacă românul Cristi Săpunaru, FC Porto s-a calificat şi ea, după dubla manşă cu Atletico Madrid. În fine, FC Barcelona va juca şi ea în sferturi, învingând în optimi pe francezii de la Olympique Lyon.

Marţi, 10 martie, una dintre favoritele competiţiei, Real Madrid a fost eliminată de Liverpool în optimi. Englezii s-au impus acasă categoric, cu patru la zero. În tur fusese unu la zero pentru "cormorani".

Bayern Munchen a făcut galop de sănătate cu portughezii de la Sporting Lisabona. Nemţii au câştigat pe teren propriu cu şapte la unu. Un scor fluviu se înregistrase şi în tur, când germanii au câştigat cu cinci la zero.

Juventus şi Chelsea au terminat la egalitate, doi la doi. Englezii merg mai departe în sferturi.

Panathinaikos a fost învinsă acasă de Villareal, cu doi la unu, iar spaniolii s-au calificat în sferturile de finală. (CR - 12 martie 2009;10.05)